Menu

Over Villa Noukasa op Curaçao

TOP VILLA MET ALLE LUXE OP CURAÇAO

De luxe villa is gelegen in de residentiele wijk Adelisia, in het deel tussen Jan Thiel en het spaanse water, Brakkeput genaamd. De wijk Brakkeput is in Nederland en België (nu nog) minder bekend dan bijvoorbeeld Jan Thiel en Jan Sofat. Maar daar komt snel verandering in want Brakkeput ligt precies tussen deze twee bekende wijken genesteld. Ze profiteert dus van alle faciliteiten die deze wijken ook hebben, maar biedt daarnaast nog wat extra’s zoals rust, een prachtige natuur en een paar fraaie historische landhuizen die Brakkeput domineren. En u zit dichtbij alle belangrijke toeristische trekpleisters van Curaçao: stranden, winkels, restaurants, (onder-)watersport en een fraaie natuur… het ligt allemaal op een steenworp afstand.

Aan de buitenrand van deze jonge wijk is in 2009 een mooie luxe villa opgeleverd, die nu beschikbaar is voor uw vakantie. De ligging aan de rand betekent dat u uitkijkt op het natuurgebied van de voormalige plantage Brakkeput met natuurlijk het fraai gerestaureerde landhuis “Rust en Vrede’ direct in het oog. Verderop ziet u de Tafelberg liggen .

Deze geheel gelijkvloerse luxe villa met 4 slaapkamers, een fantastisch mooie porch en een heerlijk privézwembad zal van uw vakantie een onvergetelijke gebeurtenis maken.

Vlakbij de woning (ca. 500 meter) treft u het Spaanse Water aan, een grote inham van de Caribische Zee. Door de beschermde ligging zijn hier vele watersportmogelijkheden en geniet u intussen van een fantastisch uitzicht. En het Spaanse Water wordt omgeven door diverse restaurantjes en diverse recreatiemogelijkheden. Op minder dan 5 autominuten liggen diverse stranden (o.a. Jan Thiel, met uitstekende faciliteiten, ook voor kinderen). 

De bekende uitgaangsgelegenheid Zanzibar is eveneens dichtbij. Uit eten kan dus makkelijk en zal u altijd in prijs meevallen. Maar waarom niet gewoon lekker in uw eigen villa van de uitstekend keuken gebruik maken? Een grote supermarkt met veel Nederlandse producten is op ca. 5 minuten te vinden en wilt u toch het liefst naar Albert Heijn, dan is die maar 7 minuten verderop gelegen. ook zijn er verschillende soorten Belgische bieren te verkrijgen .