Menu

Faciliteiten

Faciliteiten

De luxe villa met zwembad bestaat uit 4 slaapkamers dus goed voor 2 tot 6 met mogelijkheid tot max 8 personen, 2 afzonderlijke badkamers met douche. Alle nutsvoorziening zoals : magnetron, afwasmachine, wasmachine, droger, strijkijzer, koffiezet apparaat , waterkoker, haardroger, Amerikaanse koelkast met ijsblokjes maker, tv, dvd, radio cd speler. Geruisloze airco ,prive zwembad (8×4) 29°. Ook alle bed , en bad linnen zijn aanwezig , enkel strandlakens dient u zelf mee te brengen deze kan u terplaatsen in de villa wassen.

Gratis gebruik van onbeperkt draadloos internet

de luxe villa beschikt ook over een auto die u er bij kan huren , dit met onbeperkte km (een 2ë kan ook geregeld worden).

ZWEMBAD: 8×4 langzaam aflopend van 1.10m naar 1.6om

Het zwembad is chloorvrij dit is idiaal voor personen met een gevoelige huid of een allergie de waterkwaliteit is op en top deze wordt volledig automatisch geregeld en is altijd optimaal zoniet kan deze vanuit de thuisbasis (België) bijgeregld worden. 1x per week wordt het zwembad schoongemaakt .

AFHAALDIENST EN RONDLEIDINGEN

Vanaf heden bieden wij een afhaaldienst aan tegen een kleine vergoeding om u veilig en fris naar de villa te brengen vanaf de luchthaven.

Onze vaste Taxi, Taxi Dushi staat op u te wachten!

Natasja Gibbs van Dushi taxi en tevens ook eigenares, brengt u met alle vriendelijkheid naar de plaats waar u wenst, zij maakt een complete rondtoer over het eiland wanneer u maar wil .

Dat zij niet zomaar een taxi bedrijf is zoals vele andere op het eiland, heeft ze al meermaals bewezen , zo heeft zij bvb al vele malen de Koninklijke fam. van Nederland gereden, maar ook andere bekenden zoals Gerard Joling, Wendy van Dijck en nog vele andere .

Wij als eigenaar van de villa hebben het beste voor u geregeld.

Natasja zal u dan ook met veel plezier u rondrijden /leiden op het eiland.
dushi taxi

U kan haar bereiken op het nr 0059995168863

U kan ze ook volgen op facebook onder de naam Dushi taxi .

 

 

 

Dichtstbijzijnde supermarkt

Op de Caracasbaaiweg , en op nog geen 5 min rijden van villa Noukasa bevindt zich een nieuwe en frisse supermarkt waar u de eerste inkopen kan doen.

MOMA is open van 07.00 tot 19.00 h van maandag tot zaterdag en op zondag van 09.00 tot 18.00 h
U kan er ook een heerlijk kopje koffie drinken .

Moma